Bestel snel en wij zetten het voor u klaar!

Welkom bij onze webwinkel

De feestdagen bij uw slager!

De feestdagen

Ook dit jaar kunt u gewoon genieten van het vlees van de slager tijdens de feestdagen. Wel zal het door de corona maatregelen iets anders gaan, dan dat u van ons gewend bent. Wij werken dit jaar met tijdsloten. U kunt dus in overleg met een medewerker een tijdslot kiezen waarin u, uw bestelling wilt komen op halen. Via deze website kunt u een bestelformulier downloaden of uw bestelling gelijk plaatsen en betalen. U kunt dan op de afhaaldag uw bestelling afhalen bij het aparte internetloket. Wilt u toch iets wat u niet op de website kunt vinden, download dan het bestelformulier en lever hem in, in de winkel. Op de afhaaldag is er een PIN ONLY loket op ons terrein waar u, uw bestelling kunt afhalen. Wilt u op de afhaaldag toch nog wat extra's kopen of liever contant betalen, geen probleem! De winkel is gewoon open, wel mogen er maar 5 klanten te gelijk in de winkel. Het kan dus voorkomen dat er een rij voor de winkel staat.

Let op! De afhaaldag is donderdag 24 december, wij zijn woensdag 23 december de gehele dag gesloten. Deze dag hebben wij nodig om alle bestellingen klaar te maken.

Ook bij ons geldt vanaf 1 december een mondkapjesplicht en vragen wij u om met nog maar 1 persoon per gezin of huishouden te komen. 

contact ons bij vragen

Hulp nodig bij bestellen? 

Heeft u vragen over specifieke producten of bepaalde wensen, neem dan contact met ons op via onderstaande button of door te bellen naar 010 511 2424.

Telefoon

010 511 2424

Adres

Rodenrijseweg 5
2651 BM Berkel en Rodenrijs

Openingstijden winkel

Ma-Vrij: 8:00 – 18:00
Za: 8:00 – 16:00